Köp och leveransvillkor

Beställning:

Det går att beställa fram till två dagar innan leveransdag.

Leverans:

Du kan hämta dina beställda varor på våra utlämningsställen som väljs i kassan innan du betalar.

Skicka varor:

Vi kan skicka varor och då tillkommer fraktkostnad. Du måste kontakta oss innan beställning så vi kan kolla om det går skicka kylvaror till dig och ta fram fraktkostnaden

Betalning:

Du kan välja att betala med Swish direkt eller Swish alt. kontant vid hämtning. Vi har inte möjlighet att ta kortbetalning.

Alla priser är med moms.

Innehåll:

Våra kött och charkprodukter görs av grisar som är uppfödda på gården och tillverkas av oss. Älgen köper vi från jaktlag i närområdet.

De flesta detaljer säljes styckvis med fast vikt OBS att vikten kan variera något. Vissa produkter säljs per kg och kan då levereras i större förpackning om du beställer mer än ett kg.

Produkterna är vakuumförpackade och märkta.

Återvinning
Då vi hanterar känsliga produkter som kött i våra lokaler får vi tyvärr inte återta utsända lådor av livsmedelshygieniska skäl. För transportemballaget rekommenderar vi wellpappåtervinningen. Plastförpackningen återvinns som plast.

Ångerrätt
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler gäller ångerrätt inte för en vara som snabbt kan försämras eller bli för gammal, så som livsmedel. Du har dock rätt att häva köpet fram till dagen före leveransdag.