Restaurang

Råvaran

Gris

Allt griskött vi säljer kommer från egna grisar som slaktas och styckas på gården. Därför har vi kontroll över hela kedjan från uppfödning till slakt och förädling. Det betyder inga stressade djur och inga långa transporter.

Lamm

 Lamm och får köps från några gårdar i Jämtland som vi har samarbete med. Det kan vi leverera på beställning och då hela djur som styckas efter önskemål.

Älg

Vi köper älg av jaktlag i närområdet som vi flår, hängmörar och styckar. 

Chark och förädling

Styckning

Normalstyckning för restaurang och storkök innebär hel sida, karré, urbenad kotlettrad mm. Se produktlistan för standardsortiment, önskas egen styckning eller detalj kontakta oss så fixar vi det.

Chark

Vi sysslar med mathantverk. Bra råvaror, inga onödiga tillsatser och ett bra hantverk är en förutsättning för en bra produkt med mycket smak.